SUP styrketræning

SUP STYRKETRÆNING

”TEAM MANDAGSMUSKLER”

Et stærkt træningstilbud med en unik holdkaptajn

Hvis du vil udfordre dig selv, blive fysisk stærkere og forbedre din balance, er styrketræning på SUP lige noget for dig.

HOLD 1: Start mandag 9. maj 2022 - slut mandag 27. juni 2022

 

7 mandage af to timers varighed (17-19)

 

HOLD 2: Start mandag 15. august 2022– slut mandag 26. september 2022

 

7 mandage af to timers varighed (17-19)

 

På styrketræningsholdet vil der være fokus på styrke og balance på boardet. Der vil være øvelser for hele kroppen og afsluttende med yogainspireret udstrækning.

 

Vi ved udmærket godt, at Stand Up Paddle styrketræning kan lyde udfordrende og svært – og det er det måske også. Du skal trods alt styrketræne på et paddle board ude i vandet. Forholdende i og ved Hvidovre havn gør dog at alle kan være, da vi altid gennemfører træningen, hvor alle kan bunde. Alle kan derfor være med! Har du nogle skavanker, som der skal tages hensyn til, vil du få vejledning til alternative øvelser. 

 

Dine forudsætninger – du skal være tryg ved at være på vandet. Vi stiller ikke krav om, at du har gennemført et SUP introduktionskursus før dette kursus, men det kan være en fordel for dig, hvis du aldrig har prøvet SUP før. Vi stiller heller ikke krav om, at du er medlem af Sejlklubben Suset for at tilmelde dig dette særlige styrketræningsforløb, men vi ser dig meget gerne som medlem af klubben.  

 

Praktiske oplysninger: Til kurset kan du låne board, padle og svømmevest af klubben. Du skal selv medbringe tøj (løbetøj/badetøj er fint), skiftetøj, solcreme, drikkedunk og kvittering for betalt kursus.

 

Holdkaptajn og instruktør: Anne Marie Holst

 

Pris for 7 træningspas: Ikke medlemmer 1000 kr. Medlemmer af Sejlklubben Suset: 875 kr.

 

Alder: minimum 18 år.

 

Max antal deltagere: 8 pr. hold

 

Tilmelding og betaling via Anne Marie Holst hjemmeside:  www.densundevej.dk

 

Ved tilmelding: Vælg SUP styrketræning HOLD 1 og/eller tilmelding til SUP styrketræning HOLD2.