Venteliste - Tilmelding

Venteliste, Tilmelding

Sejlerskolens kurser henvender sig udelukkende til medlemmer af Hvidovre Sejlklub. Du kan melde dig ind i klubben når som helst – dog senest i forbindelse med at du optages på et af vores kurser.

Sejlerskolens Grundkursus (Duelighedsbevis)

Vi oplever i øjeblikket en ganske stor efterspørgsel på især Sejlerskolens Grunduddannelse. Nye elevhold er derfor overtegnede både for indeværende og de nærmeste efterfølgende sæsoner.

Se venligst nedenfor, hvis du ønsker at blive opført på Sejlerskolens venteliste.

Kapsejladsskolen

Vi har endnu få ledige pladser tilbage på Kapsejladsskolen for indeværende sæson.

Bemærk venligst at Kapsejladsskolen er et overbygningskursus, hvorfor der stilles krav til kursisternes grundlæggende færdigheder. Det kan du læse mere om på under afsnittet om Kapsejladsskolen.

Tilmelding

Hvis du ønsker at tilmelde dig et kursus, eller blive sat på vores venteliste, skal du blot sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med oplysning om dit navn og postadresse.