Velkommen til sejlerskolen

Sejlerskolen er først og fremmest et sted, hvor du gennem instruktion og øvelser, skal lære at færdes trygt og sikkert på vandet, og få så meget erfaring, at du efter to års undervisning kan erhverve sejlklubbens førerbevis og Direktoratet for Søfartsuddannelsen's duelighedsbevis.

En anden væsentlig del af sejlerlivet er det kammeratlige sammenvær. Fællesoplevelserne og udveksling af idéer, - "den bedste havn på ferieturen", trimfiduser og alle de velfortalte "skipperskrøner", - hvad ville det hele være værd, hvis der ikke var andre at dele oplevelserne med. Derfor er der gennem sæsonen arrangeret forskellige fællesaktiviteter, som du ikke må snyde dig selv for. Kom og vær med til at gøre disse aftener så festlige som muligt.

Hvis ovenstående er noget for dig, så kontakt:

Hvidovre Sejlklubs kontor der kan henvise til en repræsentant for sejlerskolen.