I Hvidovre Sejlklub har vi lange traditioner for kapsejlads, som vi til stadighed prøver, at holde i højsædet.Vi har da også inden for de sidste år været værter for, og arrangør af flere store arrangementer,bla. DM for IF'er og OK-joller samt Contender.

Vores aftenmatch afvikler vi i farvendet: Køge bugt nord og Kalveboderne. Vi sejler hver onsdagfra sæsonens start i maj, og til den slutter i september. Dette arrangeres i samarbejde med Sejlforenigen Enighed, og har nu fungeret fint i langt over 10 år. Frøet til dette samarbejde blev sået sidst i firserne,da den almindelige afmatning på aftenmatch-banerne blev en kensgerning over hele landet.

Vi kan så med tilfredshed sige, at vi har et rimeligt deltagertal, og kunne i mange år prale med det største IF'er felt, men ser naturligvis gerne en tilgang af flere deltagere.

Det er da heller ikke uden stolthed, at vi ligeledes kan præsentere en danmarksmester i denne klasse,samt mange andre flotte resultater.

I løbet af 2007 gik det desværre lidt tilbage med antallet af IF-krydsere. Til gengæld er der kommet mange H-både tilhavnen io samme periode så nu kan vi faktisk prale med også at have et rent løb for H-både..

For at styrke kølbåd-kapsejlads har havnen fået monteret en ny kran til søsætning/optagning af kølbåde direkte fra/til trailere og vi håber det vil tiltrække endnu flere sejlere.

Kapsejladsudvalget