SUP Tirsdag / Torsdag

”SUP TEAM TIRSDAG” og ”SUP TEAM TORSDAG”

SUSETS KERNE SUP’er

Suset SUP’er er alle, der har gennemført et introduktionsforløb og er medlem af Sejlklubben Suset.

For alle ”Susets SUP’er” fastholder vi muligheden for at gå til SUP tirsdage og torsdage – kl. 18-20. Tirsdags- og torsdags SUP’er er dem, der kan lide få motioneret alle de muskler, man ikke så ofte får trænet på land. Alle kan være med på tirsdags og torsdagsholdene. Træningsturen tilpasses deltagerne og vejret – her er også tid til at nyde naturen. Vores fælles motto er: ”vi tager ud sammen og kommer hjem sammen”. Vi vægter nemlig sikkerhed og socialt samvær højt, derfor begynder eller afslutter vi ofte dagens SUP-tur med forskellige tekniske øvelser.

Holdkaptajner og instruktører: Tirsdag - Rasmus Anker og Torsdag – Helle Christiansen

Pris medlemmer: almindeligt medlemskab u/båd

Alder: minimum 12 år

Lån af klubbens udstyr: 500 kr.

Opbevaring af privat udstyr: 250 kr.

Max antal deltagere: Der er ingen begrænsning for antallet af ”almindelige” medlemmer. Der er dog en begrænsning i antal af klub-boards.

Tilmelding via FB: FB ”begivenheder” oprettes i FB gruppen ”Susets SUP’er”