SUP Tirsdag / Torsdag

”SUP TEAM TIRSDAG” og ”SUP TEAM TORSDAG”

SUSETS KERNE SUP’er

SUP sæsonen begynder efter påske – hold øje med ”FB begivenheder på FB Susets SUP’er – Hvidovre Sejlklub”

Suset SUP’er er alle, der har gennemført et introduktionsforløb og er medlem af Sejlklubben Suset.

For alle ”Susets SUP’er” fastholder vi muligheden for at gå til SUP tirsdage og torsdage – kl. 18-20. Tirsdags- og torsdags SUP’er er dem, der kan lide få motioneret alle de muskler, man ikke så ofte får trænet på land. Alle kan være med på tirsdags og torsdagsholdene. Træningsturen tilpasses deltagerne og vejret – her er også tid til at nyde naturen. Vores fælles motto er: ”vi tager ud sammen og kommer hjem sammen”. Vi vægter nemlig sikkerhed og socialt samvær højt, derfor begynder eller afslutter vi ofte dagens SUP-tur med forskellige tekniske øvelser.

Er du glad for fart, skumsprøjt og en høj puls er Kate altid frisk på at give den max gas. Du vil helt sikkert forbedre din balance, styrke din kondition, øge din muskelmasse samtidig med, at du får nogle gode naturoplevelser på Kalvebodernes flade vand sammen med de andre fart- og turglade SUP’er.

Holdkaptajner og instruktører - tirsdage: Rasmus Anker og Kate Kronborg

Holdkaptajner og instruktører - torsdage: Rasmus Anker, Kate Kronborg og Janne Larsen

Pris medlemmer: Kontingent aktiv u/båd – 850 kr. årligt + SUP medlemskab – 500 kr. årligt.

Alder: minimum 12 år.

Opbevaring af privat udstyr: 250 kr. (Hvis du gerne vil have opbevaret dit private SUP udstyr i aflåst lokale på havnen).

Max antal deltagere: Der er ingen begrænsning for antallet af ”almindelige” medlemmer. Der er dog en begrænsning i antal af klub-boards.

Tilmelding via FB: FB ”begivenheder” oprettes i FB gruppen ”Susets SUP’er” – særligt tilbud - kun for medlemmer af Sejlklubben.