SUP introduktionskurser

SUP INTRODUKTIONSKURSER

”SUP TEAM INTRO”

Har du tænkt at det kunne være sjovt at prøve kræfter med Stand Up Paddling (SUP), og kan du godt lide at udfordre dig selv med aktiv træning på vandet, så skal du ikke tøve med at melde dig til et SUP introduktionskursus i Sejlklubben Suset. Vi udbyder et begrænset antal pladser i denne sæson.

Tre timers introduktionskursus gennemføres på følgende dage:

Torsdag den 20. maj – kl. 1730-2030

Lørdag den 29. maj – kl. 10-13

Søndag den 30. maj – kl. 10-13

Torsdag den 3. juni – kl. 1730-2030

På introduktionskurset får du: En grundlæggende introduktion til Stand Up Paddle i trygge rammer ved og i Hvidovre Havn. På kurset øver vi forskellige padle og vendeteknikker, at stå, ligge og sidde på boardet, at komme op på boardet fra land og vand - alene og sammen med makker.

Dine forudsætninger: Du skal føle dig tryg i vand, da vi alle ender med en vandtur på et eller andet tidspunkt.

Børn og voksne: Børn kan deltage fra 12 år. Børn mellem 12-15 år skal være i følgeskab med en voksen. Alle under 18 år skal medbringe en skriftlig tilladelse fra en forældre/værge, med mindre disse selv deltager.

Praktiske oplysninger: Du kan låne board, padle og svømmevest af klubben. Du skal medbringe tøj, skiftetøj, solcreme, drikkedunk og håndklæde. Har du eget SUP-udstyr må du meget gerne bruge det.

Tilbud efter SUP introduktionskursus: Har du lyst til flere SUP-udfordringer, skal du tjekke de efterfølgende beskrivelser af vores forskellige ”SUP-TEAMS” i 2021. Du vil helt sikkert kunne finde et hold, der passer til dine ønsker og ambitioner. Vi vil gerne hjælpe dig til at vælge det rigtige hold til dig, så spørg endelig, når du deltager på introduktionskurset. Alle der efterfølgende vil benytte vores tilbud skal medlem af Sejlklubben Suset (pånær tilbud om styrketræning).

Instruktør: Janne Larsen

Pris medlemmer: gratis. Ikke medlemmer: 500 kr.

Alder: minimum 12-15 år (deltagelse sammen med myndig person)

Max antal deltagere: 10 pr. gang

Tilmelding og betaling via klubbens hjemmeside: Tilmelding