Susets SUP’er:

Hvidovre Sejlklub Suset udvider sejlsæsonen 2019 med endnu en vandsport – Stand Up Paddling . Med Cecilie Ishøy og Janne Larsen i spidsen for projektet, uddanner de sig i foråret til SUP instruktører gennem Dansk Sejlunion. Suset har indkøbt 4 nye begynder SUP boards til formålet og kan tilbyde det bedste farvand til alle der gerne vil blive gode SUP’er.

For at komme igang med at padle, skal man have et intro-forløb med enten Cecilie eller Janne, før man bliver 'frigivet'. Dette gør vi for at sikre os, at man, som SUP’er har en god forståelse for vind, vejr, sikkerhed og har den grundlæggende teknik på plads, når man bruger klubbens SUP’er. På den måde sikrer vi, at alle har modtaget samme grundlæggende introduktion og at man som ny SUP’er trygt kan træne eller tage tur uden tvungen deltagelse af en uddannet instruktør.

Suset tilbyder en gratis prøvetime med enten Cecilie eller Janne.

Et medlemskab af Sejlklubben Suset (850 kr årligt + 200 kr i indmeldelsesgebyr) giver fri adgang til træning og når man er ‘frigivet’ giver medlemskabet også adgang til brug af SUP boards og udstyr uden for normale træningstider.

Introduktion/træning vil foregå mandage og tirsdage med første træning mandag den 17. Juni.

Mandag begynder træningen kl. 17 og slutter ca kl. 19.

Tirsdag begynder træningen kl 18 og slutter ca kl 20.

Har du mod og lyst til at prøve, så kontakt endelig:

Vi har oprettet en lukket facebookside for Susets SUP’er, som en platform for SUP aktiviteter og nem kontakt til andre SUP’ere. Facebooksiden kan bruges til planlægning af træning, sparring, ture m.v. Facebooksiden kan også bruges til særlige SUP events/begivenheder og naturligvis også til at dele sjove Suset SUP-oplevelser. Adgang til Susets SUP’er facebookside får man, når man har meldt sig til SUP introduktion og er medlem er Sejlklubben Suset.

At SUP'e er noget alle kan lære. Det er med garanti godt for både krop og sjæl.

Vi glæder os til mange gode SUP oplevelser sammen med jer.

De bedste SUP-hilsner

Cecilie og Janne