Seniorskolens kursus i skibsnavigation 2016/2017.

Kursussted:                                  "skipperstuen" i sejlklubben

Kursus start:                                Mandag, den 17. oktober 2016, kl. 18.00.

Kursus slut:                                 Mandag den 16. januar 2017.

Kursusdatoer 2016:                    17., 24. og 31. oktober, 07., 14., 21. og 28. november, 05., 12. og 19. december

Kursusdatoer 2017:                    09. og 16. januar forslag: spørgedag den 23. januar

Samlet timeantal:                        36

Eksamen:                                     Formentlig mandag d. 30. januar 2017
Eksamen er både skriftlig og mundligt og forventes at vare ca. 3 timer)

Tilmelding:                                  Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Bjarne Clasen-Nyqvist 23424824

Deltagerantal:                              Max. 12 (OBS: Fortrinsret for Seniorskoleelever)

Instruktør:                                    Bjarne Clasen-Nyqvist.

Du skal selv medbringe følgende materialer på kurset, som kan anskaffes over nettet og/eller i skibsprovianteringssforretninger:

• Søfartsstyrelsens Søvejsregler,sidste udgave. Undlad at medbringe ældre udgaver af bogen.
  • Duelighedsbogen fra forlaget Iver C. Weilbach & Co. A/S, sidste oplag med tilhørende opgavesamling. Undlad at medbringe ældre udgaver af bøgerne.
  • Søkort nr. 102 "anduvning Kattegat S-lige del" (148 kr), som udgives af Kort og Matrikelstyrelsen.
  • Navigationsbestik: Parallellinieal eller kurslinieal eller 2 kurstrekanter samt passer.
  • Blyanter, viskelæder og notesblok

Kommunikation: Al kommunikation mellem elever og instruktør - herunder fremsendelse af opgaver og facitlister - sker alene via Internettet.

Hjemmearbejde: Det tager erfaringsmæssigt en del tid at løse hjemmeopgaverne. Regn derfor med 3 - 5 timers forberedelse til hver lektion. Det er vigtigt, at du løser disse hjemmeopgaver for at få udbytte af kurset.