Begivenhedskalender

Store Bukkedag 1. juni kl. 16.30
Tirsdag, 01 Juni 2021, 16:30 - 19:00
Hits : 368

Store Bukkedag 1. juni kl. 16.30

Torsdag d. 1. juni er dagen, hvor vi skal sætte stativer og bukke væk for sommeren. Ligesom sidste år, så skal alle stativer og bukke i det nordøstlige hjørne flyttes længere væk end sædvanlig, fordi vi skal rydde et areal ud mod Strandhavevej helt for stativer, bukke, grej og andet rod, så der kan blive parkering til sommerens strandgæster. Denne parkeringsplads vil blive indrammet af bådstativer, så der ikke er direkte køreadgang til resten af pladsen.

Alle bådejere eller deres stedfortrædere skal møde op og hjælpe hinanden med at gøre vores landplads ryddelig, så det ikke er din nabo, der skal rydde op efter dig. Hvis du ikke kan være med fra kl. 16.30, så kom så hurtigt du kan. Husk at rydde op på din plads inden Store Bukkedag.

I år skal vi desuden rydde op i det sorte masteskur, så hylderne kan benyttes til at opbevare SUP board hen over sommeren.

Efter hårdt arbejde på pladsen, så er der som sædvanligt dejlige pølser fra Kurt Sejsbo’s grill til at stille sulten, samt øl og vand til at stille tørsten.

På gensyn 1. juni

Henrik Hansen og Johnna Andersen