Velkommen til Jolleafdelingen

Jolleafdelingen er en aktiv afdeling med stolte traditioner, og stadig med en af landets største OK-jolle felter. Afdelingen er baseret på individualisme, både hvad angår valg af jolletype og da også hvad angår måden at sejle på, om det er tur eller kapsejlads.

Farvandet vi har ved vores klub er helt perfekt til jollesejlads. Med Køge bugt et kvarters sejlads væk, og "Valby-havet" den modsatte vej, har vi stort set hele spekteret som er grundlaget for en god og alsidig træning til kapsejlads. På land har vi også rigtig gode faciliteter !

I jolleafdelingen er der primært OK-joller samt Finn-joller og Europa-joller, en 505-jolle samt Hobie 405-joller, og det er hovedsagligt Kapsejlads der sejles.