Hvidovre Sejlklub Suset

Telefon nr.: 36 78 18 43 / 36 34 05 00

Åben torsdage 18:30 til 19:00
Telefon nr. til køkken/restaurant: 36 34 05 05 / Fax nr.: 36 34 05 02
(Åbningstider - se Restaurent)

Klubbens formål er at fremme sejlsporten i Hvidovre ved kap- og fællessejladser samt uddanne elever i praktisk og teoretisk sømandskab.

Hvidovre Sejlklub Suset holder til i klubhuset på adressen Hvidovre Strandvej 31 - 33. Her kan man iøvrigt personligt gøre sine klubforretninger hver torsdag fra kl. 18.30 til ca. 19.00, hvor kontoret står til rådighed med betjening. Bestyrelse og udvalg står angivet i klubbladet Røgvandet og i menuen for oven på samme side.

Klubhuset er åbent hver dag i sæsonen april - december, undtagen tirsdag, alt efter opslag.

Hver torsdag aften står en specialmenu på kortet, til dem der måtte ønske at spise her, i de pæne omgivelser, og hver søndag bydes på det virkelig store "kolde bord" til medlemmer, og deres gæster på havnen. Du finder restaurationens menu her.

Klubhuset er et træhus fra begyndelsen at 1960' erne, men er gennemrenoveret i 2001.

Klubbladet "Røgvandet" udkommer 4 gange om året, og naturligvis beskrives- og annonceres de forskellige begivenheder heri. Et aktivitetsudvalg står for meget af klubbens sociale samvær, med de faste, såvel som diverse andre arrangementer, til stor glæde for alle, lige fra de yngste til de ældste.

Standeren sættes

Senest opdateret: Mandag, 18. februar 2013 12:35

Livet i HVS

nytrskur 2014.jpg

Leveret af Joomla!. Designed by: joomla themes download  Valid XHTML and CSS.