Slideshow CK

Morgensol over havnen
Stemning på havet
forår

Kapsejlads er en sjov måde at blive en bedre sejler på sammen med gode venner. Men hvordan lærer man så at sejle kapsejlads? Det korte svar er: ”Ved at sejle kapsejlads” – jo mere, jo bedre.

Imidlertid er kapsejlads også et spørgsmål om få styr på regler, systematik, teknik og ikke mindst teamwork. Derfor henvender Kapsejladsskolen sig til ikke blot til dem, der helst vil sidde ved roret, men til alle – uanset hvilken rolle man ønsker at have ombord.

På Kapsejladsskolen sørger instruktørerne for, at du gennem et struktureret uddannelsesforløb kommer hele kapsejladsbanen rundt:

·         Kapsejladsregler

·         Trim af rig og sejl

·         Strategi og Tak Tik

·         Bådhåndtering

Kapsejladsskolen sørger altså for, at du bliver klædt godt på til at udfylde netop din rolle ombord, når der sejles kapsejlads.

Sejlklubbens Onsdagssejladser vil som hovedregel danne rammerne for den ugentlige undervisning fordi:

1.       Du får det bedste udbytte af undervisningen, når den foregår i det rigtige miljø

2.       Du bliver mere skarp på dine stærke sider og dine udviklingsområder

3.       Du får et bedre grundlag for at vurdere, hvilken rolle ombord du helst vil udfylde

Målet er, at du i løbet af en enkelt sæson får lagt et godt fundament for kapsejlads, som du efterfølgende kan bygge videre på og dyrke på det plan, du ønsker.

Derudover giver dine nye færdigheder dig også en sidegevinst ved mere behagelige tursejladser, når du er på den slags med familien.

FAQ om Kapsejladsskolen

Skal man være medlem af Hvidovre Sejlklub

Ja – Aktivt medlem u/båd (minimum)

Kursets varigheden?

Start:

Slut:

Feriepause:

Ultimo april

Ultimo september

Skolernes sommerferieperiode

Hvornår afvikles undervisningen?

Primært på onsdage fra ca. kl. 17:00

Hvor meget sejlererfaring skal jeg have?

Praktisk sejlads på niveau med ”Praktisk Duelighed”

Hvordan bliver jeg tilmeldt?

Kontakt: Henning Thestrup

Mobil nr.: 40 88 42 28