Slideshow CK

Samlet timeantal:

39 timer

Eksamen:

26. januar 2021 Spørgeaften - Afsluttes med en skriftlig eksamen (30 min)

2. februar 2021 Mundtlig eksamen, ca. 30 min pr. kursist

Tilmelding:

Deltagerantal:

Max. 16 kursister - Fortrinsret for Sejlerskoleelever

Pris:

Sejlerskoleelever:              Gratis

Andre medlemmer af HVS:                     Kr. 500,-

Instruktør: Niels Nørgaard Rasmussen

Du skal selv medbringe følgende materialer på kurset, som kan anskaffes over nettet og/eller i Skibsprovianteringsforretninger:

Søfartsstyrelsens Søvejsregler, seneste udgave (10. udgave fra 2011). Undlad at medbringe ældre udgaver af bogen.

Duelighedsbogen fra forlaget Iver C. Weilbach & Co. A/S, seneste oplag (9. udgave sept. 2018) med tilhørende opgavesamling. Undlad at medbringe ældre udgaver af bøgerne.

Kort og Matrikelstyrelsens udgivelse: Symboler, forkortelser og begreber i danske søkort. Kan downloades gratis

Søfartsstyrelsens udgivelse: Afmærkning af danske farvande – 9. udgave. Kan downloades gratis

Søkort nr. 102 "Kattegat S-lige del", seneste udgave (maj 2016 el. maj 2017), som udgives af Kort og Matrikelstyrelsen. BEMÆRK: IKKE Undervisningskortet.

Navigationsbestik: Parallellinieal eller kurslinieal eller kurstrekant+linieal samt passer.

Blyanter, viskelæder og notesblok

Kommunikation:

Al kommunikation mellem kursister og instruktør sker via e-mail.

Hjemmearbejde:

Det tager erfaringsmæssigt en del tid at løse hjemmeopgaverne. Regn derfor med 3 - 5 timers

forberedelse til hver lektion. Det er vigtigt, at du løser dine hjemmeopgaver for at få udbytte af kurset.