Slideshow Tolveren

udsgt
retur til havnen

Hej Sejler

Har du allerede sejler erfaring og kunne tænke sig en ny udfordring så prøv en Mini 12 meter  ( 2.4 mR.).

Båden kan også sejles af uøvede / nye sejlere, men så skal du være indstillet på der vil være noget indføring i sejllads i de små både - Indføringen hjælpen vi naturligvis med.

Båden er sjov at sejle, er nem at håndtere og særdeles sikker.

Du har båden stående på land og søsætter den for hver gang du skal bruge den.

I bund og grund har du en "jolle", der giver dig alle jollens fordele uden at give dig jollens ulemper som f.eks at vælte.

Her i Hvidovre Sejlklub har en gruppe medlemmer samlet sig og dannet et "bådelaug" ved navn "Tolveren".

Dette laug har med støtte fra bla. andet "Bamse fondet" indkøbt 3 både og dermed disponerer vi i lauget over 6 både som vi sejler i.

Vi mødes og sejler 3 gange om ugen og vi sejler rundt i farvandet inden for Kalvebod-broen.